Ρόδος: Πολυμελής αντιπροσωπεία της «Fraport» βρέθηκε το Σάββατο στη Ρόδο

Αντιπροσωπεία της «Fraport» βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Ρόδο.
20 άτομα, 18 Γερμανοί -μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου της Έσσης κ. Karl Heinz- και δύο Έλληνες, επισκέφθηκαν τους χώρους του αεροδρομίου, προκειμένου να κάνουν μια πρώτη καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Σημειώνεται ότι η εταιρία «Fraport» είναι μισή κρατική και μισή εισηγμένη στο Χρηματιστήριο.
Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε και τον δήμαρχο Ροδίων κ. Φώτη Χατζηδιάκο, σε μια προσπάθεια να οικοδομηθεί ένα καλό κλίμα συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ζήτησαν να ενημερωθούν για το πως αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου και δεσμεύθηκαν να εξετάσουν τις προτάσεις του δημάρχου για κατάργηση των τελών των αεροσκαφών, προκειμένου ν’ αυξηθεί ο τουρισμός, για διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων και για την καθιέρωση του κριτηρίου εντοπιότητας στις προσλήψεις.
«Ήρθαν με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και κατέγραψαν τις απόψεις μας», δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος