Την άποψη ότι τα μηνύματα από τις τουριστικές αγορές για τη Ρόδο, δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά και θετικά, εξέφρασε σήμερα -μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου- ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Γιώργος Ματσίγκος.
«Οι κρατήσεις, είπε, είναι πολύ παγωμένες από τότε που ξεκίνησαν τα τρομοκρατικά χτυπήματα. Ο κόσμος φοβάται και αυτό είναι φαινόμενο γενικό».
Ανέφερε ότι με τα σημερινά δεδομένα οι κρατήσεις είναι λιγότερες σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.
«Αν συνεχιστεί αυτό, τόνισε, από τον Ιανουάριο αντί να προστίθενται πτήσεις θα μειώνονται και θα πηγαίνουν σε άλλους προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος».
Ο κ. Ματσίγκος υποστήριξε ότι απαιτείται δυναμική προβολή και παρουσία στις διεθνείς εκθέσεις, καυτηριάζοντας ωστόσο το γεγονός ότι δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των φορέων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος