Στη Ρόδο αναμένεται να μεταφερθούν στις αρχές Νοεμβρίου οι μηχανές που θα εγκατασταθούν στο νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ. Στο πλαίσιο των σχεδιασμών που έχουν γίνει από τη διοίκηση της ΔΕΗ η νέα μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, θα τεθεί σε λειτουργία – εκτός απροόπτου- μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2016.
Πρόθεση της διοίκησης πάντως είναι να ξεκινήσουν στο τέλος της ερχόμενης άνοιξης οι δοκιμές στη λειτουργία της νέας μονάδας. Όπως δήλωσε ο διευθυντής παραγωγής της ΔΕΗ κ. Γιάννης Κοπανάκης, οι εργασίες για την κατασκευή του εργοστασίου έχουν προχωρήσει αρκετά.
«Θα χρειαστούν πέντε με έξι μήνες για να τελειώσει η κατασκευή των συμπληρωματικών υποδομών που χρειάζεται το νέο εργοστάσιο. Καταβάλλουμε προσπάθειες ώστε να λειτουργήσει η νέα μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2016», δήλωσε ο κ. Γιάννης Κοπανάκης .
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος