«Ικανοποιούνται τα αιτήματα των επιχειρηματιών για αποδέσμευση των ΑΦΜ, που έχουν μπλοκάρει από την Εφορία εξαιτίας οφειλών. Βασική προϋπόθεση είναι να κάνουν πάγια ρύθμιση».
Αυτό δήλωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιάννης Περδίκης, με αφορμή την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου να προσφύγει στη δικαιοσύνη, εξηγώντας ότι υπάρχει κενό στο σχετικό νόμο για τις οφειλές που έχουν βεβαιωθεί τα προηγούμενα έτη.
«Οι επιχειρηματίες προσφεύγουν στα δικαστήρια γιατί υπάρχει κενό στο νόμο που αφορά τις οφειλές που έχουν βεβαιωθεί από τη Διεύθυνση του Δημοτικού Φόρου τα προηγούμενα έτη. Εμείς όμως σταματήσαμε να εισπράττουμε ΔΗΦΟΔΩ. Δεν υπάρχει περίπτωση εξαιτίας του δημοτικού φόρου να γίνουμε η αιτία να μην έχουν οι επιχειρηματίες φορολογικές και δημοτικές ενημερότητες», τόνισε ο κ. Περδίκης.
Ο αντιδήμαρχος διαβεβαίωσε ότι με εντολή του αποδεσμεύονται ΑΦΜ που «κλείδωσαν» εξαιτίας παλαιών οφειλών στην υπηρεσία του Δημοτικού Φόρου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος