Ρόδος: 9 χρόνια κάθειρξη σε ζευγάρι Ρουμάνων για διαρρήξεις σε κοσμηματοπωλεία

Ποινή κάθειρξης 9 ετών, για διακεκριμένες κλοπές, επέβαλε χθες το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί Κακουργημάτων σ’ ένα ζευγάρι από τη Ρουμανία.
Παράλληλα καταδίκασε σε 3 χρόνια, με την κατηγορία της απλής συνέργειας και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, μία ακόμη γυναίκα.
Σημειώνεται ότι το ζευγάρι των Ρουμάνων (ένας άντρας 39 ετών και η 32χρονη σύζυγός του) διέρρηξαν κοσμηματοπωλεία της Ρόδου, ενώ η γυναίκα στην οποία επεβλήθη ποινή φυλάκισης 3 χρόνων φέρεται ν’ αγόρασε από τους κατηγορούμενους ένα δακτυλίδι με μπλε λευκό ζιργκόν το οποίο είχαν κλέψει.
Εν τω μεταξύ, ποινή κάθειρξης 6 ετών επέβαλε χθες το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί Κακουργημάτων, σε τρείς Ρουμάνους που είχαν συγκροτήσει δομημένη ομάδα με διαρκή δράση και με σκοπό την κατ’ επάγγελμα διάπραξη κλοπών από λουόμενους τουρίστες στην περιοχή Καλλιθέας και Φαληρακίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος