Πτολεμαΐδα: Τελευταίες προετοιμασίες για την Εμποροπανήγυρη

Τις τελευταίες εργασίες στο χώρο όπου θα λειτουργήσει η φετινή Εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας, από το Σάββατο 14 έως και την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, δίπλα από το Σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ, εκτελεί το συνεργείο του εργολάβου, κατασκευάζοντας τα κιόσκια των εκθετών, οι οποίοι και θα αρχίσουν να μεταφέρουν τα εμπορεύματα τους από την ερχόμενη Παρασκευή.

Την ευθύνη για την ομαλή εξέλιξη της Εμποροπανήγυρης ανέλαβε Διαπαραταξιακή Δημοτική επιτροπή, με δύο εκπροσώπους που επισκέφθηκαν χθες τον χώρο, να δηλώνουν ότι καταβλήθηκε προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Τα ενοίκια των εκθετών παραμένουν στα περυσινά επίπεδα, ο χώρος θα φυλάσσεται από τη Δημοτική Αστυνομία η οποία και θα αποτρέπει κάθε κίνηση επέκτασης Εμπορικών δραστηριοτήτων, η διαδικασία της αποκομιδής των απορριμμάτων θα γίνεται καθημερινά, ενώ, θα τοποθετηθούν επιπλέον χημικές τουαλέτες για την εξυπηρέτηση εκθετών και καταναλωτών.

Προηγήθηκαν έλεγχοι για την ασφάλεια στο Λούνα Παρκ, διασφαλίστηκε η άνετη είσοδος και έξοδος των μαθητών στα σχολεία τους, ενώ, το βράδυ της Παρασκευής ομάδα εκθετών διοργανώνει ποντιακό γλέντι. Μετά τη λήξη της Εμποροπανήγυρης, θα συζητηθεί το θέμα της μεταφοράς της, ή, όχι, ενώ, κι εφόσον αποφασισθεί ότι θα συνεχισθεί εκεί η λειτουργία της, τότε, θα πρέπει να αλλάξει ριζικά η σημερινή της εικόνα, ενδεχομένως να τεθεί εκ νέου το ζήτημα της κατασκευής ενός Πολυχώρου για ποικίλες χρήσεις

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ