Βαρθολομιό: Έμεινε ορφανός για δεύτερη φορά 12χρονος – Έχασε τους θετούς γονείς του από κορονοϊό

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους, αυτό που καλείται να αντιμετωπίσει ένας 12χρονος μαθητής από την περιοχή του Βαρθολομιού, ύστερα από τον χαμό και των δύο του θετών γονιών από κορονοϊό.

Ο 12χρονος ήταν υιοθετημένος από το ζευγάρι. Το δράμα της οικογένειας δεν μπορούν να πιστέψουν γείτονες και κάτοικοι της περιοχής του Βαρθολομιού, ενώ σύμφωνα με πηγές, τον 12χρονο αναμένεται να αναλάβει ο θείος του – αδελφός του θετού πατέρα του – ο οποίος μένει μόνιμα στο εξωτερικό.. Το παιδί είχε δοθεί για υιοθεσία λίγο μετά την γέννησή του. Η λύση στο διπλό χτύπημα της μοίρας του 12χρονου θα δοθεί με την έλευση του αδερφού του θετού πατέρα του που διαμένει στον Καναδά και θα φθάσει στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα.

«Είναι πολύ στενάχωρο και σκεφτόμαστε το παιδί τι θα γίνει. Ο γείτονάς μας ήταν καλός επαγγελματίας και νιώθουμε σαν να έχουμε χάσει δικό μας άνθρωπο», αναφέρουν γείτονες του άτυχου 67χρονου που έχασε προχθές τη μάχη με τον κορονοϊό, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε «φύγει» για το μεγάλο ταξίδι και η 62χρονη σύζυγός του.

Ήταν παραμονή Χριστουγέννων όταν ο 67χρονος επαγγελματίας του Βαρθολομιού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν γείτονες του, βρέθηκε θετικός στην Covid-19 και από τότε ξεκίνησε ο γολγοθάς του με την ασθένεια. Όπως αναφέρουν κάτοικοι και γνωστοί, δεν πίστευαν ποτέ πως θα κατέληγε τόσο άσχημα, με αποτέλεσμα να εκτυλίσσεται αυτή η ανείπωτη τραγωδία για τον άτυχο 12χρονο μαθητή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος