Βαλκανικοί Αγώνες Πάλης: Η Ελληνική σημαία σηκώθηκε ψηλά με Κολιτσόπουλο και Τσαρουχά

Οι αθλητές του Π.Σ. Τιτάν Πύργου, που είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας Πάλης, πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση. Οι Αρίωνας Κολιτσόπουλος, Βασίλης Τσαρουχάς κατέκτησαν συνολικά τρία μετάλλια, δύο χρυσά κι ένα ασημένιο, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα U15 και U17 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Σιδηρόκαστρο των Σερρών.

Η αρχή έγινε το Σάββατο με τον Βασίλη Τσαρουχά να παίρνει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 52 κιλών της ελληνορωμαϊκής πάλης U15.

Ο 15χρονος ταλαντούχος αθλητής του Αλέξη Κολιτσόπουλου το Σάββατο πέτυχε 3 νίκες και προκρίθηκε στον τελικό, όπου νίκησε τον Τουντόριτσα από τη Μολδαβία με 4-1 και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Μάλιστα, προχώρησε μακριά και στην ηλικιακή κατηγορία U17, και την Κυριακή πήρε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία του, στα 52 κιλά, αποδεικνύοντας ξανά την δυναμική του απέναντι σε μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους. Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον Τσαρουχά που πρόσφατα στέφθηκε πανελληνιονίκης (ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Καράτουλα).

Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος στα 71 κιλά της ελληνορωμαϊκής U17 έκανε 3 νίκες το Σάββατο κι έφτασε στον τελικό, όπου εκεί, την Κυριακή, νίκησε τον πολύ καλό Βούλγαρο πρωταθλητή Ευρώπης 2022, Στόεφ, με 3-1 και στέφθηκε Βαλκανιονίκης 2023. Ο 16χρονος Αρίωνας μετά την περσινή στέψη του ως Πρωταθλητής Ευρώπης U17 στο Βουκουρέστι και την ανάδειξή του ως πρωταθλητής Ελλάδας για τέταρτη συνεχή χρονιά, στις 10 Απριλίου στο Κλειστό του Καράτουλα, έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες με την στέψη του ως Βαλκανιονίκης. Και έπεται συνέχεια για τον σπουδαίο αυτό Πυργιώτη αθλητή.

Ο τρίτος αθλητής του «Τιτάν Πύργου», που πήρε μέρος στο Βαλκανικό, ο μόλις 14 ετών Γιάννης Ντόμαρης, αποκλείστηκε στα προκριματικά, αλλά έχει όλο το μέλλον μπροστά του….

Ο Π.Σ. Τιτάν Πύργου υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου προπονητή Αλέξη Κολιτσόπουλου, συνεχίζει να σαρώνει τα μετάλλια σε σπουδαίες διοργανώσεις εντός και εκτός συνόρων, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο του Πύργου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος