Τριάντα και πλέον Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Πύργο

Περισσότερες από τριάντα εκδηλώσεις, στην πόλη και σε τοπικές κοινότητες, περιλαμβάνει το εορταστικό χριστουγεννιάτικο-πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα που ετοίμασε ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού σε συνεργασία με το γραφείο Εθελοντισμού, την ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ και την ΔΗΚΕΠ.

Το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα παρουσίασε σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠ Χάρης Μικελόπουλος και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης Γιάννης Πλεμμένος.

Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης, με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις για τα παιδιά και την εξαιρετική Πένυ Μπαλτατζή να «ντύνει» με πασίγνωστες μελωδίες την εκδήλωση.

Η καρδιά των Χριστουγέννων θα χτυπάει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης, στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, όπου επιστρέφει το «Μαγικό εργοστάσιο», στο θέατρο «Απόλλων» και σε άλλες γειτονιές του Πύργου, όπως και σε δημοτικές κοινότητες.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, μουσικές συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών, αθλητικές δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, bazaar, χωριό καλικαντζάρων, παιχνίδια, θέατρο, σκιών, παραδοσιακά μουσικά σύνολα, τα οποία συνθέτουν το πλούσιο πρόγραμμα που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος