Τραγούδια υπό το φως της Πανσελήνου από την χορωδία Μυτουντίων

Μία μοναδική βραδιά πολιτισμού κάτω από το φως της Πανσελήνου του Αυγούστου προσέφερε στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Ήλιδας, η Χορωδία Μυρτουντίων, υπό τη διεύθυνση της Λένας Σουρμελή, με την Olena Fedko στο πιάνο.

Με την καθιερωμένη εκδήλωση κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, ο Δήμος συμμετείχε στις διήμερες εκδηλώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για την «Πανσέληνο του Αυγούστου», με μια ξεχωριστή συναυλία υπό τον τίτλο: «Τραγούδια στο Σεληνόφως».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς παρέμεινε ανοιχτό για το κοινό με είσοδο ελεύθερη και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ήλιδας, με τον κόσμο να αγκαλιάσει την ξεχωριστή εκδήλωση και τις δράσεις που είχαν προγραμματιστεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος