Ηλεία: Πυροσβέστης τραυματίστηκε ελαφρά όταν ανατράπηκε όχημα που συμμετέχει στις έρευνες για τον αγνοούμενο

Κατά την διάρκεια των ερευνών για τον αγνοούμενο οδηγό που παρασύρθηκε μαζί με την σύντροφό του από ορμητικό χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας, ανετράπη Πυροσβεστικό όχημα. Ενας πυροσβέστης τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι έρευνες των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ, αλλά και των πυροσβεστών, θα συνεχιστούν στον χείμαρρο της Κόβιτσας, όπου η στάθμη των υδάτων έχει υποχωρήσει, καθώς και προς την περιοχή του ποταμού Αλφειού.

Ο καιρός είναι σύμμαχος των διασωστών, οι οποίοι ευελπιστούν οι σημερινές έρευνές τους να αποδώσουν καρπούς.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το πρωί βρέθηκε η σορός της 38χρονης γυναίκας που επέβαινε στο αυτοκίνητο, ενώ λίγο πιο μακριά είχε εντοπιστεί και το όχημα.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι και οι έρευνες, προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες παρασύρθηκε το αυτοκίνητο από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει με το όχημά του το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί και την σύντροφό του. 

Λίγα μόλις μέτρα από τη γέφυρα στην είσοδο του χωριού και παρά το γεγονός ότι οι συγχωριανοί του του φώναζαν να μην προχωρήσει ο οδηγός δεν τους άκουσε με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά να τον τυλίξουν και να τον ρίξουν στην κοίτη του ποταμού.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν μέσα σε μια στιγμή το ρέμα να φουσκώνει, τα ορμητικά νερά να περνούν πάνω από το γεφύρι, να χτυπούν και να αναποδογυρίζουν το αυτοκίνητο το οποίο έπεσε μέσα στο ρέμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος