Τρείς Γαλάζιες Σημαίες κυματίζουν στις παραλίες Αρκούδι, Θίνες Βαρθολομιού και Γλύφα του Δήμου Πηνειού, τον μοναδικό Δήμο στην Ηλεία με τρεις βραβευμένες παραλίες.
Οι τελετές ανάρτησής τους έγιναν με την συμμετοχή του Δημάρχου, Ανδρέα Μαρίνου, του αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Θ. Βασιλόπουλου, του προέδρου του ΝΠ Πολιτισμού, Δ. Βασιλόπουλου, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και λουομένων.
Πρωταγωνιστές στις λιτές εκδηλώσεις ανάρτησης οι ναυαγοσώστες που ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας στους λουόμενους. Στην παραλία Θινών, οι ναυαγοσώστες έκαναν επίδειξη ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση) την οποία παρακολούθησαν με ενδιαφέρον οι λουόμενοι.
Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχαν τουλάχιστον δύο σωτήριες επεμβάσεις των ναυαγοσωστών προς λουόμενους που κινδύνευαν.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος