Το Επιμελητήριο Ηλείας, σε συνεργασία με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας μέσα από το παράρτημα (antenna) που λειτουργεί στον Πύργο, οργανώνει δύο αποστολές επιχειρήσεων στην Ιταλία για το 2025.
Πρώτος σταθμός θα είναι η TTGTravelExperience (8-10 Οκτωβρίου, Ρίμινι), κορυφαίο φόρουμ τουρισμού και φιλοξενίας.
Αμέσως μετά, το επίκεντρο μεταφέρεται στο Μιλάνο και την ArtigianoinFiera (6-14 Δεκεμβρίου, FieramilanoRho-Pero) – τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση χειροτεχνίας, γαστρονομίας και δημιουργικής βιοτεχνίας, όπου περισσότερες από 100 χώρες παρουσιάζουν αυθεντικά προϊόντα, τοπικές γεύσεις και ιδέες βιώσιμης παραγωγής.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος Κώστας Λεβέντης (φωτό) με τον συντονισμό της αντένας του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, κάθε αποστολή θα πλαισιώνεται από προγραμματισμένες επαφές και εξειδικευμένη υποστήριξη, ώστε η εκάστοτε συμμετοχή να μετατρέπεται σε απτό, μετρήσιμο όφελος για την επιχείρηση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος