Στο επίκεντρο του διεθνούς κινηματογραφικού ενδιαφέροντος βρίσκεται για άλλη μια φορά ο Πύργος. Τις επόμενες ημέρες το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» θα φιλοξενήσει συντελεστές της διεθνούς κινηματογραφικής συμπαραγωγής «MARIA», όπου και θα πραγματοποιηθούν μέρη των γυρισμάτων της βιογραφικής ταινίας με θέμα τη ζωή της Μαρίας Κάλλας.
Πρόκειται για μια ταινία μεγάλου μήκους για την κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνο, με διεθνούς φήμης ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και με βραβευμένους συντελεστές. Σκηνές της ταινίας θα πραγματοποιηθούν επίσης και στο Κατάκολο και συγκεκριμένα στη θαλαμηγό “Cristina O”.
Ηθοποιοί και συνεργεία θα βρίσκονται στην πόλη του Πύργου στα τέλη της επόμενης εβδομάδας για τα γυρίσματα της ταινίας, που θα γίνουν όπως έχει γνωστοποιηθεί, με μεγάλη ασφάλεια και άκρα μυστικότητα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος