Αυξημένη ήταν η αγοραστική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της πόλης του Πύργου και γενικότερα στην Ηλεία, κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών, όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, Ηλίας Ξανθούλης, μιλώντας στην ΕΡΤ Πύργου.
Ο κ. Ξανθούλης επισήμανε το γεγονός ότι μετά από δύο χρόνια οικονομικής δυσπραγίας των εμπόρων τα φετινά Χριστούγεννα έδωσαν την οικονομική ανάσα στους εμπόρους, οι οποίοι ταλανίζονται από την ενεργειακή κρίση και τις αυξημένες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία.
Παράλληλα, αυξημένη ήταν και η εορταστική κίνηση στην εστίαση. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Εστίασης Πύργου “ΔΙΟΝΥΣΟ”, Νίκο Τζαμαλή, που μίλησε στην ΕΡΤ ΠΥΡΓΟΥ, οι χριστουγεννιάτικες εορτές τελειώνουν με αυξημένα κέρδη για τους καταστηματάρχες. Σύμμαχος ήταν οι καλές καιρικές συνθήκες και η κάθοδος των ετεροδημοτών, που έδωσαν την ευκαιρία στις επιχειρήσεις της εστίασης να ανακάμψουν μετά από τα δύο χρόνια της πανδημίας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος