Θέματα του Δήμου Πύργου στο «τραπέζι» του Βορίδη

Με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη συναντήθηκε χθες -μετά από προγραμματισμένη συνάντηση- ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Στη συνάντηση παρών ήταν και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Δημάρχου -και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύργου- Γιώργος Καραστέργιος, ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος σχετικά με ευρύτερα θέματα που αφορούν τον Δήμο αλλά και γενικότερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μεταξύ αυτών, το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που στοχεύει στον στρατηγικό σχεδιασμό της αναπτυξιακής προοπτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω των φορέων της Αυτοδιοίκησης με ανάγκες του Δήμου Πύργου για χρηματοδότηση από αυτό, και ακόμα, θέματα που αφορούν τους νέους Αναπτυξιακούς Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προωθούμενες δράσεις πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, καθώς και το θέμα με την υγειονομική «βόμβα» των δεματοποιημένων σκουπιδιών στην τοποθεσία Ποτόκι.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ