Οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων που είναι υπό κατάληψη, λόγω της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει στην συγχώνευση τμημάτων, σε πρώτη φάση στα γυμνάσια, παραχώρησαν χθες συνέντευξη τύπου, όπου τόνισαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους έως ότου δικαιωθούν.
Στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν στάθηκαν στα μειονεκτήματα που έχει η απόφαση αυτή του υπουργείου, υποστηρίζοντας ότι “πέρα από το γεγονός ότι κινδυνεύουν τα παιδιά να νοσήσουν και να διασπείρουν το ιό, υπάρχει θέμα και με την διδασκαλία, αφού όσο περισσότερα παιδιά είναι σε ένα τμήμα, τόσο πιο δύσκολο είναι να μπορέσει ο εκπαιδευτικός να υλοποιήσει το εκπαιδευτικό του έργο”.
Κάλεσαν μάλιστα μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, να συμμετάσχουν στην σημερινή κινητοποίηση που θα γίνει στον Πύργο, με συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Σάκη Καράγιωργα, έξω από το Δημαρχείο, και πορεία έως το Διοικητήριο.
Γονείς έκλεισαν το Γυμνάσιο – Λύκειο Καράτουλα
Κλειστό έμεινε χθες το νεότευκτο Γυμνάσιο – Λύκειο Καράτουλα, αφού οι γονείς και οι μαθητές, κυρίως του Γυμνασίου, αντιδρούν στην απόφαση της πολιτείας να μειώσει τα τμήματα στην πρώτη γυμνασίου και από δύο που είναι τώρα να τα κάνει ένα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος