Συνελήφθη χθες μετά από καταγγελία 35χρονης για βιασμό

Μια 35χρονη γυναίκα, κάτοικος  ορεινού χωριού της Ζαχάρως, κατήγγειλε στην Αστυνομία πως πριν τρεις ημέρες έπεσε θύμα βιασμού από έναν άνδρα Αλβανικής καταγωγής σε χωράφι της περιοχής περιγράφοντας τις φρικιαστικές στιγμές που βίωσε.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο και την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή στον Πύργο.

Η 35χρονη μετέβη χθες στον Ιατροδικαστή προκειμένου να προβεί στις εξετάσεις για να γίνει η απαραίτητη εκτίμηση.

Στο μεταξύ ο εφιάλτης μιας νεαρής κοπέλας από χωριό του Δήμου Ήλιδας που για τρία χρόνια φέρεται να έπεφτε θύμα βιασμού από τον θείο και τον ίδιο της τον αδελφό θα ξαναζωντανέψει σήμερα το πρωί στις 9 πμ στην αίθουσα του ΜΟΔ Πάτρας.

Ο θείος της νεαρής κοπέλας που έχει προφυλακιστεί, θα καθίσει σήμερα στο εδώλιο με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αποπλάνησης ενώ ο αδελφός της θα δικαστεί στις 16/5 στο Ανηλίκων.

Το δράμα που αποκάλυψε πως ζούσε το κορίτσι από τα 13 έως τα 16 του χρόνια, όταν και βρήκε την δύναμη να μιλήσει για όσα βίωνε είχε συγκλονίσει όλη την κοινωνία της Ηλείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος