Συνεχίζονται οι έρευνες για την δολοφονία του 68χρονου επιχειρηματία από την Εφύρα Πηνείας

Σοκαρισμένη συνεχίζει να είναι η τοπική κοινωνία στην Εφύρα Πηνείας, από την δολοφονία του 68χρονου επιχειρηματία Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου το βράδυ της περασμένης Δευτέρας μέσα στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας από προχθές έχουν κάνει προσαγωγές και έχουν συλλέξει αρκετές καταθέσεις, προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία διαρροή για το αν οι αρχές έχουν στοχεύσει σε συγκεκριμένο πρόσωπο ως «ύποπτο».

Μετά τις καταθέσεις των αδελφών του 68χρονου αλλά και των υπολοίπων μελών της οικογένειας, σειρά πήραν χθες άτομα από το χωριό και την γύρω περιοχή που μπορεί να βοηθήσουν την Αστυνομία στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Τις πύλες του Α.Τ. Αμαλιάδας πέρασαν δυο άτομα, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, το μοιραίο βράδυ της περασμένης Δευτέρας και λίγη ώρα πριν την δολοφονία του, αφού  με βάση την  ιατροδικαστική έκθεση, η δολοφονία έλαβε λίγη χώρα προτού, ο αδελφός του 68χρονου, τον αντικρίσει νεκρό στο πάτωμα του σπιτιού του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος