Συνάντηση εκπαιδευτικών και μαθητών με τον Δήμαρχο Πύργου για την πρόσβαση ΑμεΑ

Στο πλαίσιο της δράσης Ecomobility | FreeMobility, εκπαιδευτικοί και μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή, και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα σχολεία της περιοχής σε θέματα προσβασιμότητας για ΑμεΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του ΕΕΕΕΚ Πύργου παρουσίασαν προτάσεις και λύσεις που μπορούν να συμβάλουν στη δημιουργία ενός περισσότερο προσβάσιμου και συμπεριληπτικού σχολείου για όλους.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι καθηγητές Χάλαρης Νικόλαος & Άννα-Μαρία Κανελλοπούλου και η μαθήτρια: Ηλιάννα Γαλανοπούλου

 «Με τη δράση μας θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε την τοπική κοινωνία και να προωθήσουμε αλλαγές που θα διασφαλίσουν ίσες ευκαιρίες για όλους τους μαθητές. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για τη διάθεση διαλόγου και τη δέσμευση για βελτιώσεις στις σχολικές εγκαταστάσεις» τονίσθηκε χαρακτηριστικά από το ΕΕΕΕΚ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος