Τρόφιμα μακράς διαρκείας συγκεντρώνει ο Σύλλογος Νέων Καταρραχίου στον Πύργο, προκειμένου να τα μοιράσει παραμονές Χριστουγέννων σε οικογένειες που αυτές τις ημέρες των εορτών έχουν την ανάγκη μας.
Ειδικότερα όπως τόνισε ο επικεφαλής του Συλλόγου, Αλέξης Γιαννακόπουλος, που βρέθηκε σήμερα στο στούντιο της ΕΡΤ Πύργου, πρωινές και απογευματινές ώρες θα βρίσκονται παιδιά έξω από τα υποκαταστήματα του Σούπερ Μάρκετ «ΤΕΡΖΗΣ» στον Πύργο και όποιος πολίτης επιθυμεί θα μπορεί να ενισχύει με τις αγορές του το «καλάθι» του Συλλόγου.
Από την συγκεκριμένη δράση για την οποία έγινε έκκληση να βοηθήσουν και άλλοι φορείς όπως και μεγάλες επιχειρήσεις του τόπου θα τύχουν στήριξης πολλές οικογένειες όπως έχει γίνει και άλλες φορές σε παρόμοιες δράσεις των Νέων του Καταρραχίου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος