Πύργος: Τρία μυθιστορήματα και αναφορά στην Γαστούνη

Στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο έγινε η βιβλιοπαρουσίαση των πρώτων τριών τίτλων της αστυνομικής σειράς «Με φως και Μελάνι» του Κυριάκου Κουζούμη. Πρόκειται για τα μυθιστορήματα «Χακί Δαντέλα», «Σαιξπηρικός Γρίφος» και «Μεγάλη Παρασκευή»,  που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις By the Book.

Σε μία κατάμεστη από κόσμο,  η φιλόλογος Ναντίν Ανδρικάκη προλόγισε και παρουσίασε τους δύο πρώτους τίτλους της αστυνομικής σειράς, ενώ ο επίσης φιλόλογος Ανδρέας Λευθεριώτης τον τρίτο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κοινό παρουσίασε το γεγονός ότι η ιστορία του βιβλίου «Μεγάλη Παρασκευή» εκτυλίσσεται στη Γαστούνη, έχει για ήρωες πρόσωπα της διπλανής πόρτας, ενώ στις σελίδες του φιλοξενούνται γνωστά σημεία του Δήμου Πηνειού αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Μέλη της θεατρικής ομάδας Γαστούνης διάβασαν αποσπάσματα των βιβλίων και μετέφεραν στο φιλαναγνωστικό κοινό την ατμόσφαιρα του μυστηρίου και της ίντριγκας που διαπνέει το έργο, ενώ η μουσική συνοδεία του πιάνου ενίσχυσε το συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος