Ηλεία: «Πάμε Πλατεία» για αιμοδοσία

Η Π.Ε. Ηλείας ξεκινά το πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας με την ονομασία «Πάμε Πλατεία» με στόχο τη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη αλλά και την ένταξη και εμπέδωση της εθελοντικής αιμοδοσίας στο σύστημα αξιών του γενικού πληθυσμού της Ηλείας.
Έτσι, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας, τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και τους δήμους της Ηλείας, η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας Π.Ε. Ηλείας βγαίνει στον δρόμο και συγκεκριμένα στις πλατείες των μεγάλων πόλεων του επτά δήμων του νομού, προκειμένου να συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια για την προώθηση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας και τη μείωση των ελλείψεων σε αίμα.
Η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ηλείας είναι κατάλληλα διαμορφωμένη και πλήρως εξοπλισμένη προς διευκόλυνση του ιατρικού έργου και της διενέργειας των αιμοληψιών και θα είναι διαθέσιμη για τους πολίτες που επιθυμούν να διαθέσουν πέντε λεπτά από το χρόνο τους, προκειμένου να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος