Ένωση Επιμελητηρίων: Πολιτικές ανάπτυξης επιχειρήσεων σε Ηλεία και Δυτική Ελλάδα

Στον Πύργο πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστα Νικολούτσου.

Εκτός του προέδρου της ΚΕΕΕ Ιωάννη Μασούτη και σύσσωμης της διοικητικής επιτροπής, στο συνεδριακό κέντρο της Π.Ε. Ηλείας παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Τριαντόπουλος, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος, ο γενικός γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής Πέτρος Καμπούρης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής κ.α.

Η συνεδρίαση περιλάμβανε τρεις θεματικές ενότητες, κατά τις οποίες αναπτύχθηκαν κυρίως οι τρόποι στήριξης των επιχειρήσεων, μέσω και των προγραμμάτων που υπάρχουν αλλά και ο ρόλος των Επιμελητηρίων ως προς τον σκοπό αυτό.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Ιωάννης Μασούτης αναφέρθηκε στη στρατηγική και τις πολιτικές ανάπτυξης των επιχειρήσεων της Δυτικής Πελοποννήσου και της Ηλείας, τις δράσεις της ΚΕΕΕ και τα ανοιχτά προγράμματα χρηματοδότησης.

Οι δράσεις της ΚΕΕΕ, σύμφωνα με τον κ. Μασούτη, είναι η συνεργασία με την κυβέρνηση όσον αφορά όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα τα οποία υπάρχουν, είναι η άμεση επικοινωνία με τις επιχειρήσεις για την γνώση των προγραμμάτων που υπάρχουν και να αποφασίζει ο καθένας ποιο πρόγραμμα ταιριάζει στην επιχείρησή του και να το επιλέξει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος