Β. Γιαννόπουλος: Έτοιμος προς χρήση ο χώρος αναψυχής στο Καράτουλα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Δυτικής Ελλάδας, Βασίλης Γιαννόπουλος, επισκέφθηκε περιοχές του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και του Δήμου Πύργου, στις οποίες, είτε έχουν ολοκληρωθεί έργα, είτε πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες αναπλάσεων και παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 Ο κ. Γιαννόπουλος, συνοδευόταν από τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων ΠΔΕ, Χρήστο Καραγιάννη και τους Προϊσταμένους των Τμημάτων Συγκοινωνιακών Έργων, καθώς και Μελετών και Τεχν. Προδιαγραφών, Θεόδωρο Τζόλα και Δημήτρη Κακογιάννη αντίστοιχα.

Μεταξύ άλλων ασχολήθηκε με την είσοδο της Ολυμπίας, στο σημείο διασταύρωσης της νέας με την παλαιά Ε.Ο,  και την έναρξη εργασιών άμεσα για την αποκατάσταση του οδοστρώματος, παρέμβαση η οποία θα βελτιώσει σημαντικά την οδική ασφάλεια αλλά και την αισθητική εικόνα της εισόδου.

Επίσης ο κ. Γιαννόπουλος επεσήμανε, ότι παραδόθηκε στους κατοίκους και στα παιδιά του Καράτουλα και της ευρύτερης περιοχής, ένας νέος χώρος αναψυχής δίπλα στο Δημοτικό Σχολείο Καράτουλα-Μαγούλας, και στα όρια με την Τ.Κ Μαγούλας, με όργανα γυμναστικής, τραπέζια παιχνιδιών (σκάκι, πινγκ πονγκ), συμβατικά, αλλά και ηλιακά παγκάκια φόρτισης κινητών τηλεφώνων, ενώ ακόμα και ο φωτισμός του χώρου γίνεται με φωτιστικά σώματα τα οποία αποθηκεύουν ηλιακή ενέργεια. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος