Ολοκληρώνεται το αντιπλημμυρικό έργο στην κοινότητα Βάρδας

Προς την ολοκλήρωσή του βρίσκεται ένα ακόμα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Πρόκειται για τις εργασίες αποκατάστασης του δικτύου όμβριων υδάτων του Δυτικού Τομέα Κοινότητας Βάρδας, ύψους 700.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες στην παρούσα φάση προχωρούν με αντικατάσταση του υφιστάμενου δικτύου με τσιμεντοσωλήνες διαφόρων διατομών, καθώς και στην κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων με διπλούς αγωγούς στο Δυτικό Τμήμα της Βάρδας, στην έξοδο της πόλης.

Απόλυτα ικανοποιημένος, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Εδώ και καιρό έχουμε κάνει αγώνα δρόμου για την χρηματοδότηση και υλοποίηση νέων αντιπλημμυρικών έργων στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και ειδικά στις περιοχές που αντιμετωπίζουν συχνά πλημμυρικά φαινόμενα. Ο αγώνας μας αποδίδει καρπούς. Όλη η Δημοτική Αρχή και οι Τεχνικές μας Υπηρεσίες εργάζονται πυρετωδώς για την έγκαιρη ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, αλλά και τον σχεδιασμό νέων αντιπλημμυρικών έργων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος