Αλλαγή με νέο Πρόεδρο στο Μαζαράκι Ήλιδας

Ο Νίκος Αυγερινόπουλος ανακηρύχθηκε νέος πρόεδρος της κοινότητας Μαζαρακίου  Δήμου ΄Ηλιδας, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Πύργου, παίρνοντας τη θέση του μέχρι πρότινος προέδρου Δημήτρη Καρρά που είχε εκλεγεί αρχικά.

Έπειτα από τη συνεδρίασή του, το αρμόδιο δικαστήριο δικαίωσε τον κ. Αυγερινόπουλο, κατά την εκδίκαση της ένστασης που είχε υποβάλλει ο ίδιος, μετά την επισημοποίηση των τελικών αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών. Η διαδικασία μάλιστα περιελάμβανε μεταξύ άλλων την εξέταση των εκλογικών φακέλων προκειμένου να διακριβωθούν οι ισχυρισμοί των δύο αντιπάλων, σχετικά με την εγκυρότητα ή μη των ψηφοδελτίων.

Ο Νίκος Αυγερινόπουλος υποστήριξε μέσω της ένστασης, ότι εξαιτίας σφαλμάτων στα οποία υπέπεσαν οι εφορευτικές επιτροπές  κατά την εκτίμηση του κύρους των ψηφοδελτίων, προσμετρήθηκε υπέρ του συνδυασμού «Ήλιδα- Νέα Εποχή – Γιάννης Λυμπέρης» ένα ψηφοδέλτιο λιγότερο από όσα έλαβε, ενώ αντίθετα προσμετρήθηκαν υπέρ του συνδυασμού «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο» τέσσερα ψηφοδέλτια, περισσότερα από όσα έπρεπε κατά το νόμο να προσμετρηθούν, με αποτέλεσμα πρώτος επιτυχών συνδυασμός στο Μαζαράκι να ανακηρυχθεί ο συνδυασμός «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος