Στην Ηλεία η Φ. Γεννηματά: “Δεν θα αφήσουμε να ερημώσει η ελληνική περιφέρεια”

Την πυρόπληκτη Ηλεία, επισκέφθηκε σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά η οποία δεσμεύτηκε πως «δεν θα αφήσουμε να ερημώσει η ελληνική περιφέρεια». « Το Κίνημα Αλλαγής δεν πρόκειται να δεχτεί λύσεις τύπου 2007 που απέτυχαν παταγωδώς και άφησαν πίσω βαριές σκιές για την οικονομική διαχείριση του ταμείου από την τότε Κυβέρνηση της ΝΔ» τόνισε η κ. Γεννήματα και πρόσθεσε:

“Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ και τις επόμενες μέρες, όταν σβήσουν οι κάμερες και θα πιέσουμε την κυβέρνηση για να μπορέσουν οι άνθρωποι να ξαναμπούν στα σπίτια τους και να στηριχθούν μέχρι να μπορέσουν να ξεκινήσουν μία νέα παραγωγική δραστηριότητα. Να ζήσουν στον τόπο τους και να μην τον εγκαταλείψουν”.

Στην Ηλεία η Φ. Γεννηματά: “Δεν θα αφήσουμε να ερημώσει η ελληνική περιφέρεια”

Στην Ηλεία η Φ. Γεννηματά: “Δεν θα αφήσουμε να ερημώσει η ελληνική περιφέρεια”Είδε από κοντά την τεράστια καταστροφή που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα και συνομίλησε με κατοίκους που δοκιμάστηκαν τις τελευταίες ημέρες και είδαν τα σπίτια τους να παραδίδονται στις φλόγες .

Στην Ηλεία η Φ. Γεννηματά: “Δεν θα αφήσουμε να ερημώσει η ελληνική περιφέρεια”Στο χωριό Πεύκες Ολυμπίας η κ. Γεννηματά δέχθηκε με δάκρυα στα μάτια ως δώρο τη ζωγραφιά ενός κοριτσιού που βίωσε τον εφιάλτη της πυρκαγιάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος