Στην Ηλεία για τα νοσοκομεία και το νέο υγειονομικό χάρτη η Μίνα Γκάγκα

Για την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου «κλείδωσε» η επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα, στην Ηλεία όπου θα επισκεφθεί τις νοσηλευτικές μονάδες για να δει από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν, και σε σχέση με τον κορονοϊό, αλλά και όσον αφορά στην συνδυαστική λειτουργία των νοσοκομείων.

Στο μεταξύ χθες η κα Γκάγκα είχε τηλεδιάσκεψη με τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές της Ηλείας, Αυγερινοπούλου, Τζαβάρα και Νικολακόπουλο, οι οποίοι και την ενημέρωσαν αναλυτικά για τα ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα στα νοσοκομεία. Μεταξύ άλλων τέθηκε και το θέμα της έλλειψης του ιατρικού προσωπικού, των εφημεριών και το ανοικτό θέμα της δημιουργίας κινήτρων, ώστε να καλυφθούν οι κενές θέσεις που υπάρχουν από νέους γιατρούς.

Επισημάνθηκε επίσης ότι ενόψει της κατάρτισης του νέου υγειονομικού χάρτη, θα πρέπει η κα. Γκάγκα στην εισήγησή της να συμπεριλάβει την καλύτερη δυνατή λειτουργία όλων των δομών, όπως άλλωστε και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έχει υποσχεθεί ότι ο σχεδιασμός που επέρχεται δεν προβλέπει καμία κατάργηση, αντιθέτως αξιοποίηση κάθε νοσηλευτικής μονάδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος