«Στην ανθρώπινη δυστυχία δεν υπάρχει ντροπή…»

O δήμος Πύργου σε συνεργασία με την Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδος θα δώσει το χώρο της πολιτικής προστασίας  στην Αγία Βαρβάρα, έτσι ώστε να γίνεται διανομή των  ΤΕΒΑ σε δικαιούχους των ΚΕΑ.

«Στην προηγούμενη δράση υπήρξε απορρόφηση στο 60% από πλευράς δήμου Πύργου  σε σχέση με άλλους δήμους. Αυτή τη στιγμή σε συνεργασία  με το δήμαρχο και με τους υπαλλήλους της Περιφέρειας προσπαθούμε να εντάξουμε  όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους μέσα στο ΚΕΑ, έτσι ώστε να πάρουν το βοήθημα από την  Περιφέρεια που είναι από Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Υπάρχει  όμως το εξής πρόβλημα.  Επειδή ο Πύργος και τα χωριά είναι μικρή κοινωνία πολλές φορές οι άνθρωποι  δεν επιθυμούν να δείξουν ότι τους λείπουν τα στοιχειώδη και τα βασικά.  Αυτό θα πρέπει να σταματήσει , στην ανθρώπινη  δυστυχία δεν υπάρχει ντροπή.

Υπάρχουν  άνθρωποι που βρίσκονται στα πρόθυρα  να τους κόψουν το ρεύμα και  μιλάμε για αξιοπρεπείς ανθρώπους,  οικογενειάρχες και  επαγγελματίες που καταστράφηκαν οικονομικά από την οικονομική κρίση και  δεν μπορούν πλέον να ικανοποιήσουν τις στοιχειώδεις ανάγκες. Υπάρχει συγκεκριμένο κονδύλι στον προϋπολογισμό του δήμου γι’ αυτές της περιπτώσεις, αποδεικνύοντας τους δικαιούχους μέσω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις…», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γιάννης Παπαδημητρίου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος