Στην αγορά και στο δημαρχείο Πύργου ο Αλέξης Τσίπρας – Μίλησε με αγρότες

Κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση με φόντο το… ηλεκτρικό ρεύμα και την ενέργεια, άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την χθεσινή περιοδεία του στην πλατεία του Πύργου όπου έτυχε θερμής υποδομής από τους πολίτες.

Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην πρωτεύουσα του Νομού Ηλείας ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 χθες το μεσημέρι όταν μπροστά στο κοινό και πλήθος πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, έφθασε καταχειροκροτούμενος στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επισκέπτεται τα καταστήματα της αγοράς του Πύργου και να χαιρετά τους επαγγελματίες της περιοχής αλλά και τους απλούς πολίτες.

Μετά το τέλος της περιοδείας του στους κεντρικούς δρόμους του Πύργου, ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος. Ακολούθησε σύσκεψη μεταξύ των δυο ανδρών στην οποία συμμετείχε και ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός. Κατά την διάρκεια της, ο κ. Αντωνακόπουλος έθεσε υπόψιν του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη εστιάζοντας στο τρένο, τις σχολές, την καθυστέρηση του δρόμου Πατρών – Πύργου αλλά και τα έργα τα οποία εδώ και καιρό έχουν σταματήσει.

Με τους αγρότες

«Πολιτική αλλαγή εδώ και τώρα», ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος είχε ενδιαφέρουσα συνομιλία με πολίτες και αγροτικό κόσμο στην πλατεία των Σαβαλίων του δήμου Ήλιδας, ακούγοντας προσεκτικά τα προβλήματά τους, καταγράφοντάς τα και κάνοντας τοποθέτηση για κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά.

Τυγχάνοντας θερμής υποδοχής, ο κ. Τσίπρας κατά την έναρξη της ομιλίας του τόνισε πως αποτελεί χαρά και τιμή να συνομιλεί με ανθρώπους που ζουν από το μόχθο τους και τον καθημερινό τους αγώνα. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι θεωρεί πως είναι η χειρότερη στιγμή για τον αγροτικό κόσμο με την τρομακτική αύξηση του κόστους παραγωγής και των προϊόντων, καθώς και την πρωτοφανή αύξηση της τιμής του ρεύματος που συμπαρασύρει τα πάντα, ενώ διερωτήθηκε πως θα γίνει ο κόσμος να παραμείνει στα χωράφια του σε περίπτωση που συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος