Σημαντική νίκη του Αίαντα στη Γαστούνη

Σπουδαία νίκη με σκορ  2-0 επί της δυνατής  Αναγέννησης  Άρτας  , πέτυχε χθες το απόγευμα στην έδρα του ο Αίας  Γαστούνης, και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας φτάνοντας τους 15 βαθμούς.

Ο Αίας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα 11 λεπτά είχε τρεις φάσεις για γκολ. Στο 36΄ από πάσα του Δούλου, ο Σταθάτος νίκησε τον Μπακόλα, γράφοντας το 1-0.

Στο 69 ΄ η Αναγέννηση κέρδισε πέναλτι, σε χέρι του Βατσή. Το εκτέλεσε ο Παπαρούνης, αλλά ο Λαδάς απέκρουσε, κρατώντας το 1-0.  Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 66΄ ο Αχαιός διαιτητης Πετρόπουλος αρνήθηκε πέναλτι πάνω στον  Ντελγκάδο Φονσέκα1 Στο 74΄ σουτ του Ριτσούλι εξ επαφής , έδιωξε ο Μπακόλας  εντυπωσιακά, και στο 90΄ ο Δούλος ύστερα από φάση διαρκείας, βγήκε  μόνος  και κεραυνοβόλησε…  τον Μπακόλα  για το τελικό (2-0).

Αίας Γαστούνης: Λαδάς, Στανής (81΄ Μπουρδέκας), Κατελούζος, Ρίλντι, Βατσής, Τσακιοπιάκος, Σταθιάτος (72΄ Παπαχριστόπουλος), Δούλος, Βράπι, Καράμπελας (72΄ Ριτσούλι-90΄ Μαργαρίτης), Φονσέκα (81΄ Ρούνης).

Αναγέννηση Άρτας: Μπακόλας, Τσέλα, Κωστάκης (75΄ Μπόκος), Τσιλιγιάννης, Παπαρούνης, Γούλας, Ντε Μόρα (75΄Δ. Παπακίτσος), Μανιώτης, Α. Παπακίτσος (56΄ Δημητρέλλος) Σκανδάλης (81΄ Σχισμένος), Μπότσαρης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος