Σημαντικές παρεμβάσεις στην είσοδο του Πύργου

Αλλάζει όψη η είσοδος το Πύργου αφού ξεκινούν οι εργασίες αναβάθμισης από το Νοσοκομείο έως και τα Λαστέϊκα σε μήκος δύο περίπου χιλιόμετρα όπου προβλέπονται παρεμβάσεις και για την εξάλειψη των ανωμαλιών που παρουσιάζει το οδόστρωμα.

Ιδιαίτερα σημαντικό έργο όπως και η συντήρηση και άρση της επικινδυνότητας τμημάτων της Ε.Ο Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας – Τριπόλεως, που ξεκινούν στο αμέσως επόμενο διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Στις περιοχές αυτές βρέθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΔΕ Χρήστο Καραγιάννη, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Θεόδωρο Τζόλα και στελέχη της Δ.Τ.Ε, όπου είχαν συνάντηση με τους εκπροσώπους των δυο ανάδοχων εργοληπτικών εταιρειών και επισκέφθηκαν μαζί τα σημεία και τις περιοχές των παρεμβάσεων.

Συζήτησαν τεχνικές λεπτομέρειες και χρόνους έναρξης και εκτέλεσης των εργασιών, προκειμένου – λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου και της αύξησης της επισκεψιμότητας και του κυκλοφοριακού φόρτου – να δημιουργηθεί η μικρότερη δυνατή όχληση από τις εκτελούμενες εργασίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος