Σημαντικά έργα αποκατάστασης στην περιοχή της Μέλισσας

Τις Κοινότητες «Μέλισσα» και «Άγιος Χαράλαμπος» του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης επισκέφθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, προκειμένου να δει από κοντά και να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, εισπράττοντας την ικανοποίηση προέδρων και κατοίκων, για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων.

Το έργο αποκατάστασης βλαβών – μετά την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων – στο επαρχιακό δίκτυο του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, με αρχικό προϋπολογισμό 1,9 εκατ. ευρώ, έρχεται να δώσει οριστική λύση στα προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι εξυπηρετούνται καθημερινά από το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από την Διευθύντρια Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ηλείας Νάνσυ Παναγιωτοπούλου, την επιβλέπουσα Μηχανικό του Τμ. Συγκοινωνιακών Έργων Τέρψη Λογοθέτη και από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας για τις εκτελούμενες εργασίες και για όσες παρεμβάσεις θα ακολουθήσουν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος