“Πλήρης, οριστική και αμετάκλητη δικαίωση του Δήμου Πύργου” για την εργολαβία του 1,4 εκατ. ευρώ

Η πλήρης, οριστική και αμετάκλητη δικαίωση του Δήμου Πύργου ήρθε μετά και την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πατρών, που έκανε δεκτή την αίτηση ακύρωσης που είχε καταθέσει ο Δήμος Πύργου κατά της απόφασης της Ειδικής Επιτροπής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου και της απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου.

Η υπόθεση αφορά την εργολαβία, ύψους 1.400.000 ευρώ, για έργα αποκατάστασης από ζημιές, που προκλήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα. Έργα για τα οποία το χρηματικό ποσό ήταν εξασφαλισμένο από την ΣΑΕΠ 801 (Ταμείο Μολυβιάτη) και λόγω της υπαγωγής του Δήμου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, είχε αποφασιστεί η υλοποίησή τους με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης και έκπτωση 5%.

Για τη νομική αλλά και ηθική δικαίωση, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο Δημοτικής Αρχής, έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, παρουσία των αντιδημάρχων Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννη Αργυρόπουλου, και Οικονομικών Νίκου Κοτσώνη και του γ.γ. του Δήμου Γιάννη Βαρελά. Τόνισε δε ότι το έργο προϋπολογισμού 1,4 εκατ. ευρώ θα υλοποιηθεί κανονικά και με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος