Πύργος: «Μπλόκο» στην απόφαση για εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

Ακυρώθηκε στην πράξη η απόφαση του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρα για διεξαγωγή έκτακτων εξετάσεων, για δύο εβδομάδες, αρχής γενομένης από χθες, των υποψηφίων οδηγών, καθώς η αποχή των εξεταστών της Διεύθυνσης Μεταφορών Ηλείας έφτασε στο 80%.

Χθες, ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης από την περιοχή της Αμαλιάδας και του Κάμπου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Διεύθυνσης Μεταφορών στην Αμαλιάδα, ενώ σήμερα έγινε αντίστοιχη συγκέντρωση και στον Πύργο. Όπως επεσήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ Πύργου ο πρόεδρος των ιδιοκτητών στην Αμαλιάδα Γιάννης Σταθόπουλος, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, θέτει ζήτημα επαγγελματικής τους επιβίωσης.

Από την πλευρά των εργαζομένων, ο πρόεδρος των υπαλλήλων της Π.Ε. Ηλείας Χαράλαμπος Μικέλης, δήλωσε πως οι εργαζόμενοι κατανοούν το πρόβλημα τόσο για τους πολίτες όσο και για τους επαγγελματίες, αλλά δεν είναι δυνατόν το προσωπικό να εργάζεται εκτός ωραρίου χωρίς αμοιβή. Επεσήμανε δε πως στη Διεύθυνση Μεταφορών ο φόρτος εργασίας είναι τεράστιος και το προσωπικό δεν επαρκεί, πόσο μάλλον να καλύψει και τις εξετάσεις εντός ωραρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος