Πύργος: Τιμήθηκαν οι «χρυσοί» νικητές της ζωής

Τους μαχητές της ζωής, τα «χρυσά» παιδιά του ΕΕΕΕΚ Πύργου, που πρόσφατα ανέβηκαν στο πιο ψηλό βάθρο στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics, στο ομαδικό άθλημα Bocce, που διεξήχθησαν στο Λουτράκι, τίμησε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Ο κ. Αντωνακόπουλος υποδέχτηκε στο γραφείο του, τους μαθητές Παναγιώτη Αττίκο, Νίκο Ζαχαρόπουλο, Μαρία-Έλλη Γερασιμοπούλου και Δημήτρη Κουτουκό, συνοδευόμενους από τη διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου Αγγελική Πετρόγιαννη, την υποδιευθύντρια Παναγιώτα Τάγαρη και την εκπαιδευτικό-προπονήτρια των παιδιών Χριστίνα Ηλιάδου. Συνεχάρη τα παιδιά για το σπουδαίο τους επίτευγμα καθώς και τις εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και τον καθημερινό τους αγώνα να προσφέρουν στους μαθητές ό,τι καλύτερο, με την συμμετοχή του σχολείου σε πολλά εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ο Δήμαρχος Πύργου πρόσφερε ένα τιμητικό μετάλλιο και ένα κύπελλο στους ξεχωριστούς «χρυσούς» αθλητές. «Τα παιδιά που είναι σήμερα κοντά μας, είναι μεγάλοι αγωνιστές της καθημερινότητας. Έχουν κερδίσει αγώνες με πολλά εμπόδια και συνεχίζουν με δύναμη. Διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, γιατί είχαν το σθένος και τη θέληση να κερδίσουν», δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος