Πύργος: Κλιμάκια αστυνομικών για το Λευκοχώρι έπειτα απο διαμαρτυρία των κατοίκων

Τόπο φαίνεται πως έπιασαν οι διαμαρτυρίες των κατοίκων του Λευκοχωρίου του δήμου Πηνειού, για τις περιπτώσεις παραβατικότητας που σημειώνονται στην περιοχή, με το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας τις προηγούμενες ημέρες να ξεσηκώνεται και να δηλώνει την πρόθεση ακόμα και της αποχής από την ψήφο, αν δεν βρισκόταν λύση στα φαινόμενα αυτά, που υφίστανται εδώ και αρκετά χρόνια.

Η πρόθεση αποχής, ανεστάλη προχθές, με τον πρόεδρο να ζητά από όλους τους κατοίκους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, καθώς η «φωνή» τους εισακούστηκε από αρμόδιους φορείς, οι οποίοι διαβεβαίωσαν πως θα ληφθούν μέτρα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, κλιμάκια με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες «εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης» δραστηριοποιήθηκαν και στο Λευκοχώρι Πηνειού, υλοποιώντας ελέγχους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος