Πύργος: Καυγάς για τη μη παραχώρηση τελικά του Δημοτικού Θεάτρου στο «Δούρειο Ίππο»

Έντονες αντιδράσεις και διαπληκτισμοί σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο, μετά την απόφαση του προέδρου του ΔΟΠΠ, Χάρη Μικελόπουλου, και του δημάρχου Πύργου, Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, να ανακαλέσουν την απόφαση παραχώρησης του Δημοτικού Θεάτρου στην ομάδα τέχνης «Δούρειος Ίππος», για την παράσταση, «Μακαρίτισσα μητέρα της κυρίας», στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός, Παύλος Χαϊκάλης, που πλέον διαμένει μόνιμα στο Κατάκολο.

Πύργος: Καυγάς για τη μη παραχώρηση τελικά του Δημοτικού Θεάτρου στο «Δούρειο Ίππο»Η απόφαση αυτή του ΔΟΠΠ και του Δήμου Πύργου προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των μελών της θεατρικής ομάδας, κυρίως για το γεγονός ότι η απόφαση πάρθηκε μια μέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που είναι προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή.

Μάλιστα τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν ο πρόεδρος του ΔΟΠΠ μετέβη στο δημοτικό θέατρο με σκοπό να ζητήσει τα κλειδιά. Ωστόσο τα μέλη του «Δούρειου Ίππου», που χθες πραγματοποίησαν και την τελική πρόβα, φάνηκαν αντίθετοι με την ενέργεια αυτοί και εκτοξεύθηκαν χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της αστυνομίας που παρέμεινε στο χώρο του θέατρου μέχρι το βράδυ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος