Πύργος: Φωταγωγείται το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την ολοκλήρωση του εορταστικού στολισμού στην πόλη του Πύργου και στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων. Ήδη ολοκληρώθηκε ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης με εκατοντάδες λαμπάκια, η φωταγώγηση του οποίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου με τη συναυλία του Άκη Δείξιμου και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.

Τις εργασίες του στολισμού επέβλεψε χθες το πρωί ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννη Αργυρόπουλο, δηλώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή καταβάλει κάθε προσπάθεια για να δημιουργήσει όμορφες εικόνες και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

«Επαναφέρουμε την ψυχαγωγία στην κοινωνική ζωή για την ισορροπία των ανθρώπων. Η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει ως πρώτο μέλημα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Γι’ αυτό και προσπαθούμε, με αφορμή όλο το εορτολόγιο να είμαστε παρόντες, να δημιουργούμε θεάματα για όλες τις ηλικίες, δωρεάν», δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος και συνέχισε: «Κρατάμε «ζωντανή» την πόλη, γιατί οφείλουμε και στα παιδιά να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και στους μεγαλύτερους να «απαλύνουμε» τα όποια προβλήματα έχουν. Η ζωή απαιτεί ισορροπία. Το γκρίζο που είχε απλωθεί στην πόλη χρόνια τώρα, για μας είναι αντίπαλος και προσπαθούμε να το αντικαταστήσουμε με χαρούμενα χρώματα. Εκτιμώ ότι τα καταφέρνουμε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος