Πύργος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 51χρονος για απόπειρα βιασμού

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του Ανακριτή ο 51χρονος από χωριό του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού ανηλίκου και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου ηλικίας κάτω από 14 ετών.

Με βάση τα όσα καταγγέλθηκαν από την πλευρά του 48χρονου πατέρα της 13χρονης, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ο 51χρονος φέρεται να οδήγησε την ανήλικη κόρη του συναδέλφου του στο υπόγειο της οικίας του, την ώρα που απουσίαζαν τα μέλη της οικογένειάς του από το σπίτι . Εκεί , όπως αναφέρεται -σύμφωνα με πληροφορίες- στην καταγγελία,  αποπειράθηκε να την βιάσει. Το γεγονός όμως ότι τα μέλη της οικογένειας του επέστρεψαν πίσω στο σπίτι,  φαίνεται πως είναι ο λόγος που τον οδήγησαν στο να ματαιώσει τα σχέδια του. Η 13χρονη ενημέρωσε άμεσα τον πατέρα της, ο οποίος πήρε  το παιδί του από το σπίτι του φίλου και συνάδελφου του και άμεσα μετέβη στο Α.Τ. Κρεστένων όπου κατήγγειλε το γεγονός.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ, της παρουσίας στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διαμένει, ενώ του απαγορεύτηκε να προσεγγίσει την ανήλικη καταγγέλλουσα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος