Πυρετώδεις προετοιμασίες για την επετειακή διοργάνωση του 25ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας

Στις 3 Δεκεμβρίου ξεκινούν το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και η 22η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio, με τις προετοιμασίες να βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους.

Προβολές ταινιών θα γίνουν σε 15 αίθουσες και σε 12 πόλεις καθώς εκτός από τις κλασικές κεντρικές δραστηριότητες στον Πύργο και την Αμαλιάδα, θα πραγματοποιηθούν προβολές στα Λεχαινά, τη Γαστούνη, τη Ζαχάρω και το Βαρθολομιό στην Ηλείας και περιφερειακές προβολές στο Αγρίνιο, την Αλεξανδρούπολη, τη Λέσβο, την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, τη Ζάκυνθο και την Καλαμάτα.

Η έδρα του Φεστιβάλ μεταφέρεται όπως κάθε χρόνο στο ισόγειο του Συνεδριακού Κέντρου της Π.Ε Ηλείας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι τεχνικοί έλεγχοι στις αίθουσες, κυρίως στις περιφερειακές, οι οποίες και εξοπλίζονται από το Φεστιβάλ, καθώς δεν διαθέτουν όλες τις κατάλληλες υποδομές.

Επιπλέον, για πρώτη φορά, στο ισόγειο του κτιρίου του Επιμελητηρίου Ηλείας, στο κέντρο του Πύργου, λειτουργεί ένα infopoint, όπου ήδη οι οθόνες μεταδίδουν εικόνες  από τις ταινίες που θα δούμε τις επόμενες ημέρες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος