Προβληματισμός για λειτουργία των ΚΤΕΟ από την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τη λειτουργία των δημόσιων ΚΤΕΟ στη Δυτική Ελλάδα έδωσε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος,

Ένα από τα βασικότερα συμπεράσματα από τα στοιχεία της Περιφέρειας, αφορά στο γεγονός ότι τα δημόσια ΚΤΕΟ του Πύργου και του Μεσολογγίου, που παραμένουν ανοικτά, δεν πληρούν τις κατά το νόμο προϋποθέσεις λειτουργίας τους, καθώς είναι υποστελεχωμένα σε μεγάλο βαθμό, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα τμήματα, τα οποία επίσης εμφανίζουν σοβαρές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό. Σχετικά με το ποσοστό, μόνο το 2% των οχημάτων σε επίπεδο περιφέρειας προτίμησαν τα δημόσια ΚΤΕΟ το 2023. 

Όπως πάντως άφησε να εννοηθεί ο κ. Μπονάνος, σε περίπτωση που κλείσουν τα τμήματα των ΚΤΕΟ, οι υπάλληλοι θα απορροφηθούν στις διευθύνσεις μεταφορών, οι οποίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα υποστελέχωσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος