Ορκίσθηκαν οι εργαζόμενοι του “Βοήθεια Στο Σπίτι” στην Ολυμπία

Μια μακροχρόνια σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου έλαβε τέλος για 14 εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, με την ορκωμοσία τους ως μόνιμοι υπάλληλοι.

Η ορκωμοσία έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, ο οποίος συνεχάρη τους εργαζόμενους και ευχήθηκε να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους με συνέπεια και ευσυνειδησία:

«Είστε για πολλά χρόνια στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης ευάλωτων συμπολιτών μας και πλέον βρίσκεστε σ’ ένα σταθερό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, που ελπίζω να σας διευκολύνει στην άσκηση των καθηκόντων σας», τόνισε ο κ. Γεωργιόπουλος ο οποίος υπογράμμισε ότι “η Δημοτική Αρχή με παρεμβάσεις της προς τους αρμόδιους φορείς είχε στηρίξει τα δίκαια αιτήματά τους για μονιμοποίηση, αφού κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες”.

Χαρακτήρισε καθοριστική τη συμβολή τους στη διαχείριση των κοινωνικών θεμάτων του Δήμου και τόνισε ότι η πολύτιμη εμπειρία τους και η άρτια γνώση της δουλειάς αποτελούν εγγυήσεις για επιτυχή αποτελέσματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος