Οι κάτοικοι της Ξυλοκέρας για τον νέο Μητροπολίτη Ηλείας: «Συγκινημένοι για το καλόψυχο παιδί μας»

Υπερήφανοι και δικαιωμένοι δηλώνουν πως είναι οι κάτοικοι της Ξυλοκέρας, της γενέτειρας του νέου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανασίου, μετά την εκλογή του.

Όλοι τους αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο άνθρωπο, ο οποίος έχει δείξει πολύ μεγάλη αγάπη για την κοινότητα του και τους συγχωριανούς του και είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσει επάξια το έργο του κ.κ. Γερμανού, τον οποίο διαδέχεται στην μητρόπολη Ηλείας.

Χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Νικολόπουλου πρόεδρος της κοινότητας Ξυλοκέρας τονίζει:

Οι κάτοικοι της Ξυλοκέρας για τον νέο Μητροπολίτη Ηλείας: «Συγκινημένοι για το καλόψυχο παιδί μας»Μεγάλη τιμή…

«Απεριόριστη χαρά πλημμυρίζει όλους τους κατοίκους του χωριού. Είναι μεγάλη τιμή για ένα μικρό χωριό όπως η Ξυλοκέρα των 300 κατοίκων, να αναδεικνύει από τα σπλάχνα της τον ποιμενάρχη της Ηλείας. Είμαστε σίγουροι, όπως έχει δείξει έως τώρα το εκκλησιαστικό βίος του, ότι θα επιτελέσει στο έπακρο το ρόλο ο οποίος του ανατέθηκε από την εκκλησία και από τον Θεό»

Τρέχει παντού….

Οι κάτοικοι της Ξυλοκέρας για τον νέο Μητροπολίτη Ηλείας: «Συγκινημένοι για το καλόψυχο παιδί μας»Ο Χαράλαμπος Μπουρνέλης προσθέτει : «Είναι φυσικό να νιώθουμε μία περηφάνια σε όλο το χωριό, είναι ένας καλοσυνάτος άνθρωπος, που βοηθάει όλους τους ανθρώπους, τρέχει παντού, είναι καλόψυχος. Τον ξέρω πολλά χρόνια, από μικρό, παρότι έζησα στην Αθήνα, μάθαινα συνεχώς πολύ καλά πράγματα για αυτόν»

Πάντα βοηθάει στο χωριό…

Οι κάτοικοι της Ξυλοκέρας για τον νέο Μητροπολίτη Ηλείας: «Συγκινημένοι για το καλόψυχο παιδί μας»Ιδιαίτερα συγκινημένη η κα Δώρα Γιαννοπούλου του εύχεται να είναι καλορίζικος, γερός και να κάνει πάντα το καλό.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εκλογή του Αθανασίου, γιατί τον αγαπάμε, τον εκτιμάμε πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ καλό άτομο και η χαρά στο χωριό είναι πολύ μεγάλη. Βοηθάει κόσμο και ότι έχει χρειαστεί στο χωριό πάντα βοηθάει… Είναι απερίγραπτη η χαρά μας γι’ αυτόν τον άνθρωπο και την εκλογή του ως νέου Μητροπολίτη Ηλείας»

Με τα πόδια έκανε  χλμ. για το σχολείο…

Οι κάτοικοι της Ξυλοκέρας για τον νέο Μητροπολίτη Ηλείας: «Συγκινημένοι για το καλόψυχο παιδί μας»Ο Διονύσης Νικολόπουλος τονίζει ότι νιώθει μεγάλη χαρά γι’ αυτή την εξέλιξη.  «Είμαστε χαρούμενοι. Από μικρός ήταν ένα ήσυχο παιδί και είναι και παιδικός φίλος μου και γείτονας μου. Ποτέ δεν πείραξε κανέναν και μόνο το ότι πήγαινε με τα πόδια στο γυμνάσιο τον Πύργο και γύριζε πάλι με τα πόδια, γιατί ήταν από πολυμελή οικογένεια, είναι αρκετό για να καταλάβεις το τι τράβηξε. Όλοι όσοι τον ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά τι έχει προσφέρει στον συνάνθρωπό του».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος