Οι «Ιππείς» του Αριστοφάνη σε διασκευή για παιδιά

Η κωμωδία του Αριστοφάνη «Ιππείς» προσαρμοσμένη για τους μαθητές των σχολείων παρουσιάζεται αύριο στο Θέατρο Ολύμπια (Φλόκα) της Αρχαίας Ολυμπίας στις 10 π.μ., στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας.

Οι «Ιππείς» είναι μία διδακτική κωμωδία που ενθουσιάζει τα παιδιά με τα κωμικά καμώματα των ηρώων, αλλά συγχρόνως τους δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουν τους κλασσικούς μας ποιητές.

Παρουσιάζεται σε μετάφραση και σκηνοθεσία Νίκου Παροίκου, Μάσκες-κοστούμια Άννας Περντρώ, μουσική Παναγιώτη και Αλέξανδρου Ντουνιαδάκη, παραγωγή Ηλέκτρα Παροίκου-Θεατρική Έξοδος. Επιστημονικός συνεργάτης ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Σπύρος Ξένος, Μανώλης Βαζαίος, Μαριάννα Γκουτζίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος