Οι επικοντιστές στον… ουρανό της Ολυμπίας

Ο  Ηλείος Εμμανουήλ Καραλής,  είδε την ιδέα του να γίνεται πράξη και το 1ο διεθνές μίτινγκ επί κοντώ Fly Olympia στην Αρχαία Ολυμπία,  να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με τον διάδρομο και το στρώμα μπροστά στο δημαρχείο,  και τον κόσμο να δίνει βροντερό «παρών», το 1o Flay Olympia εξελίχθηκε όπως ονειρευόταν ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής, μια μεγάλη γιορτή, ένα μεγάλο πάρτι. Ο Καραλής, κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνα με άλμα στα 5,60 μ. και πολύ καλές προσπάθειες τόσο στα 5,70 μ. όπου έκανε ένα άλμα, όσο και στα 5,75 μ., όπου έκανε δύο. Ο άλτης του Παναγιώτη Συμεωνίδη έδειξε πως είναι θέμα χρόνου να κυνηγήσει αυτές τις επιδόσεις και να βρεθεί και πάλι σε άλματα των δυνατοτήτων του. Νικητής του αγώνα ήταν ο Αυστραλός Κέρτις Μάρσαλ με 5,70 μ. και καλές προσπάθειες στη συνέχεια στα 5,80 μ. και δεύτερος ο Τιμπότ Κολέ με την ίδια επίδοση.

«Είμαι σίγουρος πως η διοργάνωση θα μείνει και θα εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα event επί κοντώ στον κόσμο. Μην ξεχνάμε πως φιλοξενείται εκεί όπου ξεκίνησε η ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων», είπε ο Εμ.  Καραλής μετά το τέλος του αγώνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος