Τον Παναγιώτη Φραγκαντώνη όρισε νέο έμμισθο αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος. Σύμφωνα με την απόφαση του δήμαρχου ο κ. Φραγκαντώνης αναλαμβάνει και χρέη χωρικού αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Βώλακος.
Τον κ. Φραγκαντώνη υποδέχτηκε χθες στο γραφείο του ο κ. Αντωνακόπουλος με τον γενικό γραμματέα του δήμου Πύργου Γιάννη Βαρελά προκειμένου να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο απαιτητικό του έργο.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πύργου τόνισε πως «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Παναγιώτη Φραγκαντώνη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Πύργου. Με τον Παναγιώτη μας συνδέουν κοινοί αγώνες στην αυτοδιοίκηση και γενικότερα στα κοινωνικά θέματα. Είναι ένας αυτοδιοικητικός παράγοντας εγνωσμένης αποτελεσματικότητας.
Ιδιαίτερα στο θέμα της καθαριότητας έχει δείξει απτά σημαντικά αποτελέσματα κατά το παρελθόν και νομίζω ότι σήμερα που είναι ένα ζήτημα το οποίο ακόμη μας απασχολεί, θα συνδράμει στην Καθαριότητα, στο να αλλάξει το προφίλ της υπηρεσίας και να διαμορφώσουμε έναν ακόμα πιο εμπλουτισμένο όρχο οχημάτων. Έχουμε ωριμάσει από κοινού κάποια θέματα και νομίζω ότι η παρουσία του στο Δήμο θα συνδεθεί με σημαντικά βήματα προόδου και αλλαγή σελίδας σε θέματα καθαριότητας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος