Νέα Πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας η Μαρίνα Μπεβούδα

Στις εκλογές του Δικηγορικού  Συλλόγου Ηλείας η  Μαρίνα Μπεβούδα εκλέχθηκε νέα πρόεδρος για πρώτη φορά και μετά τις διαδιχικές θητείες Δημήτρη Δημητρουλόπουλου που δεν έθεσε τώρα υποψηφιότητα.

Στους 144 εγγεγραμμένους, ψήφισαν συνολικά 122 μέλη, με 4 ψηφοδέλτια να είναι άκυρα και 6 λευκά.  Η Μαρίνα Μπεβούδα έλαβε συνολικά 86 ψήφους, ενώ ο Γιώργος Τσουκαλάς, δεύτερος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου, πήρε 26 ψήφους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν (κατά σειρά ψήφων) οι Βασίλης Βασιλείου, Νίκος Πατρίκιος, Γιώργος Τζαβάρας, Θάνος Καννής, Νικολία Διαμαντοπούλου, Αναστασία Διαμαντοπούλου, Νίκος Παναγόπουλος και Νίκος Λαϊνόπουλος (του Θεοδώρου).

Οι ψήφοι (αλφαβητικά)

Βασίλης Βασιλείου 79

Γιάννης Γεωργουλόπουλος 50

Αναστασία Διαμαντοπούλου 57

Νικολία Διαμαντοπούλου 60

Θάνος Καννής 69

 Νίκος Λαϊνόπουλος (του Θεοδώρου) 51

 Αγησίλαος Μαραγκουδάκης 33

 Νίκος Παναγόπουλος 56

Νίκος Πατρίκιος 71

Γιώργος Τζαβάρας 71

«Απευθυνόμενη στους συναδέλφους μου τους διαβεβαιώνω ότι προσβλέπω στην συνέχιση του διαλόγου αυτού και στην ανατροφοδότηση των ιδεών που αυτός εξασφαλίζει τόσο στo πλαίσιo λειτουργίας των συλλογικών οργάνων όσο και στους χώρους όπου καθημερινά συναντιόμαστε.

Τόσο εγώ όσο και τα νέα μέλη του ΔΣ είμαστε και θα είμαστε καθημερινά παρόντες και διαθέσιμοι προκειμένου να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των δυσχερειών κατά την άσκηση του λειτουργήματός μας με την εξασφάλιση διαρκούς ενημέρωσης και επιμόρφωσης αλλά και παρεμβάσεων όπου απαιτείται ώστε ο ρόλος μας ως συλλειτουργών της δικαιοσύνης να γίνεται σεβαστός …» είπε μετά την εκλογή της η κα Μπεβούδα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος