Νέα παρέμβαση για τις αφύλακτες σιδηροδρομικές διαβάσεις στον Πύργο

Ακόμα μια παρέμβαση για τις αφύλακτες διαβάσεις και άλλα προβλήματα σε διάφορα σημεία, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πύργου, με αφορμή την επαναλειτουργία δρομολογίων καθώς ανάμεσα στις γραμμές που λειτουργούν εκ νέου είναι η διαδρομή Κατάκολο – Πύργος – Αρχαία Ολυμπία.

«Τονίζουμε το μείζον θέμα των αφύλακτων διαβάσεων στη συγκεκριμένη σιδηροδρομική γραμμή, λόγω της έλλειψης αυτόματου ελέγχου. Δεν υπάρχουν φωτεινοί σηματοδότες, ενώ η ορατότητα λόγω δεντροκαλλιεργειών είναι μηδενική. Όπως είχαμε αναφέρει και στην προηγούμενη επιστολή μας, υπάρχει ιστορικό πολλών ατυχημάτων, εκ των οποίων πολλά είναι θανατηφόρα. Μάρτυρες των ατυχημάτων είναι τα πολλά εικονοστάσια στις διασταυρώσεις των σιδηροδρομικών γραμμών με το οδικό δίκτυο (αστικό-αγροτικό).

Τονίζουμε, για άλλη μια φορά ότι είναι ευκαιρία, με την εργολαβία παρεμβάσεων που ολοκληρώνεται αυτό το διάστημα στην ανωτέρω διαδρομή, να διορθωθούν αυτές οι επικίνδυνες ελλείψεις ώστε να δημιουργηθεί το απαραίτητο αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες….», επισημαίνει ο Τάκης Αντωνακόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος